Трендові купальники літа

Мода

Ось-ось настане літо, а там далеко не до пляжного сезону. Те, що так довго чекали багато дівчат, те, заради чого вони худнули і годинами проводили час у спортзалах. Настав час блиснути своєю фігурою і як слід відпочити від сірих зимових буднів і дощової сумної осені. І, звичайно ж, всі ми знаємо, що підготовка гардеробу до цього сезону йде кропітка і уважна. Більшість підготовки займає вибір купальника і в цій статті ми допоможемо вам вибрати ідеальний і модний купальник.

Завищена талія
Одним із головних модних видів купальника літа 2018 є купальники з трусиками-високою талією. Загалом ретро зараз має популярність у дизайнерів, і у сфері купальників теж. Завдяки різноманітності цікавих забарвлень і принтів, кожна дівчина зможе підібрати для себе потрібну модель такого виду купальників.
Висока талія допоможе приховати недоліки фігури, хоча кожна фігура по-своєму прекрасна і створювати собі ідеал – не найкраща ідея. Хорошим і стильним ходом буде добірка принтованого низу та однотонного верху. Виглядає ця композиція красиво і привабливо майже на всіх дівчатах. Як аксесуари можна використовувати солом’яні капелюхи, парео та сонячні окуляри.
Суцільні купальники
Не менш модними залишаються суцільні купальники. Вони лідирують у майбутньому сезоні. Можливо, ви помітили, що в пляжній моді зараз вітається стриманість і скромність, але все ж таки як монашки ходити дівчата теж не люблять. Дуже неправильним є уявлення про те, що злиті купальники – це верх скромності, навіть надмірної. Все це залежить від вашого вибору. Деякі суцільні купальники можуть позмагатися у сексуальності та відвертості з окремими.
Існує просто безліч різних суцільних купальних костюмів, але найтрендовішими в цьому сезоні є види монокіні та пландж. Монокіні – більш сексуальний і відвертий варіант, звичайно ж, не на кожен день, але все ж таки шармом своїм володіє. Є він якимось злиттям окремого та злитого купальника. Виглядає цей купальник просто чудово, спереду є виріз у формі W, ззаду цю модель можна переплутати з купальним костюмом.
Хорошим і модним варіантом є суцільні купальники з елементами шнурівки, зав’язками та сітчастою тканиною. Якщо останній варіант підійде далеко не всім, то перший і другий виглядає просто чудово.
Бікіні
Ну і варіантом для зовсім впевнених у собі та своїй фігурі дівчат є відверті міні-бікіні. Цього сезону вони залишаються трендом і переставати бути ним явно не збираються ще довго. У цій галузі повторюється тенденція на шнурівку та різноманітні зав’язки, так само як і у суцільних купальників. Міні-бікіні з такими вставками гармонійно виглядають на дівчат. Також ці деталі можуть перетворити непомітне і навіть просте міні-бікіні на модний і яскравий купальний костюм для виходу “у світ”.
Такі купальники ідеально підійдуть для дівчат, що мріють отримати рівну і гарну засмагу цього літа. Максимально відкриваючи тіло, це вбрання підставляє сонцю все ваше тіло для отримання здорової засмаги.
Всі купальні костюми по-своєму хороші, але навіть найдорожчий і модний купальник погано виглядатиме на сумній дівчині, так що, пані, посміхайтеся частіше і пам’ятайте, що попереду нас чекають літні відпустки і пляж!