Багатошарові образи із сукнями: як створити

Мода

Багатошаровість – вічна тема, яка продовжує залишатися особливістю модних подіумів. З приходом холодів її актуальність ще більше зростає, виконуючи, крім естетичної, ще й функціональну роль. Крім свіжості таке вбрання має ще й завидну теплоту, яка вбереже від зимової холоднечі без шкоди стилю.

Тим, хто звик вважати, що сукні ставляться суто до літнього гардеробу, буде цікаво дізнатися, що взимку сукні виглядають не гірше. Вони допомагають створити не просто звичайні верстви, а надзвичайно привабливі та виразні. До будь-якої сукні можна підібрати сотні варіантів стильних шарів. Ця стаття містить добірку найпопулярніших нарядів у стріт-стилі.

Строката сукня під сірий светр
Для створення цього вбрання знадобиться принтована сукня соковитого кольору з довгим рукавом і коміром і сірий об’ємний светр. Втім, підійде будь-який нейтральний відтінок. Підкреслить силует ремінь у тон одному з квітів сукні, чорні щільні колготи та взуття. Жовтий або бежевий клатч додасть поряд задерикуватої нотки. Підібрати стильну, функціональну та комфортну сукню можна тут.

Два в одному
Як щодо двох суконь одразу? В цьому випадку під низ краще вибрати сукню-водолазку з довгим рукавом (або на три чверті), а зверху надіти сукню просторого фасону з коротким рукавом та широким вирізом. Також одну сукню можна замінити на футболку чи водолазку. Відтінки можуть бути контрастними, так і співзвучними, з принтами або без. Класичний безпрограшний варіант – темно-синя сукня-водолазка та оливково-зелена сукня-жилет із мохера або вовни.

Сукня + сорочка
Найпростіший і традиційний спосіб втілення багатошаровості за допомогою сукні ця з’єднати його зі звичайною сорочкою, зав’язаною у вузол на животі. Зруйнувати сіру зимову повсякденність допоможе комплект із білої сукні та біло-блакитної сорочки.

Ще один варіант ансамблю сукні та сорочки
Сорочку можна одягати не лише поверх сукні, а й під неї. Це довела модель і дизайнер Алекса Чанг, з’явившись на урочисту церемонію у шкіряній сукні-олівці з блискучими вставками без рукавів з V-подібним вирізом поверх класичної білої сорочки, застебнутої на всі гудзики. Вбрання виглядає сміливо та шикарно, цілком відповідаючи модній тенденції 2018 комбінування повсякденного та святкового одягу.

Міні-сукня з укороченим джемпером
Не лише сукні міді та максі довжини годяться для зимового сезону. Улюблені літні моделі також можна інтегрувати в зимовий образ, поєднавши їх з теплим укороченим светром або джемпером вільного крою. Щільні колготки та мілітарі-черевики на шнурівці стануть чудовим доповненням зухвалого та стильного повсякденного образу.

Потрійний шар
Багатошаровість не обмежується лише двома предметами гардеробу. Стильний градус зросте вдвічі, якщо, наприклад, довга чорна сукня з глибоким декольте, поєднати з кремовою напівпрозорою водолазкою та шкіряною байкерською курткою. Таке поєднання елегантності та зухвалості виглядає дуже переконливо. Яскраві червоні туфлі стануть необхідним колірним акцентом, пожвавлюючи образ і роблячи його ще ефектнішим.

Інший варіант – використовувати вбрання всіма улюблені старі добрі джинси. Їх можна надіти під сіру вільну сукню-світр, завершивши ансамбль червоним тренчем або пальто. Таке вбрання виглядає підкреслено повсякденно та спокійно. Чудове рішення для прогулянки та зустрічі з друзями.