Мурашина олія – засіб для видалення небажаного волосся

Краса і здоров'я

Видалення небажаного волосся – справжній бич сучасних європейських жінок. Яких тільки методів не пропонує косметологія: епіляція, депіляція, видалення фолікул лазером або світловим променем, крему, мазі. Проте все це дає лише тимчасовий ефект. Жінки Сходу довгі роки зберігали секрет гладкості своїх ніг – мурашина олія. Сьогодні цей засіб доступний усім.

Все більшою популярністю у сучасних жінок користуються рецепти, що прийшли до нас зі Сходу. Це не дивно, адже рецепти, якими споконвіку користуються східні жінки, складаються тільки з природних продуктів, чого не скажеш про сучасну косметику, крім того, вони вже не одне століття доводять свою ефективність. Одним із таких рецептів є засіб проти росту волосся на основі мурашиної олії.
Натуральний засіб проти волосся
Олія, що виділяється з мурашиних яєць, успішно використовується для боротьби з небажаними волосками. Демократична ціна, повністю натуральний склад та висока ефективність лежать в основі популярності цього екзотичного продукту.

Важливо розуміти, що мурашина олія не видаляє небажані волоски, її функція полягає у придушенні життєвої активності волосяних фолікул, у результаті якого волоски стоншуються і втрачають забарвлення. Якщо обробка проводиться регулярно, зростання волосся сповільнюється, а часом і зовсім зупиняється, значно полегшується процедура епіляції.

Додатковим бонусом є можливість застосування засобу на основі мурашиної олії навіть на особливо чутливій шкірі (наприклад, у зоні бікіні або на обличчі), завдяки його зволожуючим та заспокійливим властивостям.
Застосування
Запорука успіху при застосуванні мурашиної олії у правильному її використанні. Першим кроком має стати епіляція, причому така, яка забезпечить видалення волоска разом із коренем. Використовувати станок для гоління в даному випадку неефективно, оскільки для того, щоб мурашина олія справила свою дію, необхідно доставити його до фолікулів.

Зону, яка оброблятиметься маслом, необхідно ретельно вимити, щоб уникнути контакту мурашиної олії та засобів для епіляції, що залишилися на поверхні шкіри, а потім ретельно витерти сухим рушником.

Олію наносять на шкіру м’якими масажними рухами до повного вбирання і залишають на 3-4 години. Не забудьте вчасно змити олію. Для цього відмінно підійде тепла вода та натуральне мило без зайвих ароматичних добавок. Олію наносять курсами по 4-5 процедур, процедури проводять через день.

Те, коли стане помітний ефект, багато в чому залежить від кольору та структури волосся.

У більшості випадків у світловолосих ефект помітний вже після другої процедури, якщо волосся темне – доведеться почекати до 3-4 обробки.