Кольорові колготки – новий тренд року

Мода

Тенденції на майбутній сезон весна-літо змогли охопити своєю різноманітністю неосяжне: панк-рок, футуризм, мілітарі, класику та мінімалізм. На чільне місце все ті ж – особистість і характер володарки. Свобода самовираження та сміливість рука об руку зі стилем повернули світові божевілля та радість кольорових аксесуарів.

Ностальгія за 80-ми
Мода любить повертатися у минуле. Новий тренд 2018 року – ностальгія за 80-м. Це яскраві та життєствердні кольорові колготки. Популярними будуть безглузді забарвлення, принти, текстура. На припущеннях весняно-літніх колекцій у Мілані та Нью-Йорку ноги моделей як у калейдоскопі рясніли всіма кольорами. Кислотні в дусі Джейн Фонди, фуксія та рожева лайкра – на вершині списку.
Не забули дизайнери і про другу свою пристрасть-2018 – російський авангард та авторський принт. Колготки, що нагадують супрематистські полотна Кандинського, композиції з колом та культовий чорний квадрат – поєднувати їх в образі непросто, але якщо це вийде, ефект буде грандіозний. Візерунки ж чим сміливіше, тим краще. Горизонтальні та вертикальні контрастні смуги, великий горох, строкаті плями, друкарня, шотландська клітина – тепер та частина вбрання, яка звикла не виділятися, буквально кричить про себе.
Колготки – центр образу 2018
Колготки у новому сезоні ставати центром образу. Створити гармонійне вбрання, і не перебрати до клоунади – складно, бо грань дуже тонка, але здійсненна.
2018 року повністю заперечує снобізм і заборони, але дотримуватися пари розумних порад варто.
Якщо на колготках візерунок, верх і низ повинні поєднуватися за кольором та характером.
Контраст припустимо, але гармонія має залишатися. Образ на родинних і родинно-контрастних кольорах вийти легким та романтичним. Наприклад, хорошим вибором буде «дівчача» сукня в дрібний візерунок, що перегукується з візерунком і кольором «шаленого» низу.
Якщо колготки контрастні, верх краще вибрати збігається з одним із кольорів аксесуара, мінімалістичний. Так образ вийти суворішим і зваженим.
Що носити з яскравими колготками
З колготками краще носити спідниці міні або середньої довжини. Вдало поєднувати із щільною тканиною, наприклад, джинсовою або твідом. Кумедним вийти зовсім «монолітний» низ: і колготки, і спідниця однакового принта та кольору. Наприклад, червона шотландська клітина чи «гусяча лапка». Верх краще підібрати гранично простий – біла водолазка чи футболка.
Взуття
Взуття дуже важливе. Однотонні та яскраві колготки краще виглядають із взуттям такого ж кольору або в тон. Це візуально подовжує ногу, а якщо вибрати каблук – довжина видасться нескінченною. Контрастне взуття навпроти вкорочує. Загалом, оскільки яскравий аксесуар – це безумовний акцент, недоліки ніг не приховає. Великий візерунок збільшує і вкорочує цю частину тіла, темна і поздовжня смужка візуально витягає.
Згладити буйство принтів і фарб вбрання здатний масивний верх, наприклад, дублянка фасону «авіатор», монохромне вовняне пальто або тренчкот.
Золоте правило будь-якого образу – він має бути єдиним. Шалене вбрання випустить на волю особистість і подарує свободу, але позбавлене гармонії – забере красу.