Акції віл «Пікан» для проведення дитячого дня народження

Молодым мамам

Аніматори на день народження дитини – найкраще вкладення коштів, оскільки підготувати свято досить складна справа. Але ще складніше організувати таку святкову програму, яка б сподобалась малечі. Не даремно кажуть, що діти найбільш прискіпливі глядачі, і викликати їх захват дуже непросто.В цьому можуть суттєво допомогти послуги професіоналів.

Цікава пропозиція – свято для дитини по знижці

Студія «Пікан» завжди рада організувати свято мрії для кожної дитини. Діти і їх батькам отримають дуже цікаве святкування по акція «Дитяче Свято».

Згідно умов, малеча зможе насолодитись програмою, тривалістю дві години за 1750 гривень. В програму входить безліч розваг, які дозволять дітям отримати найкращі емоції від свята. Наприклад:

  • Двохгодинна робота аніматорів. Вони будуть гратись з малечею, проводити конкурси і самі ж в них брати участь, всіляко підтримуючи позитивну атмосферу святкування.
  • Іграшки. Аніматори приїдуть на ваше свято з великою кількістю іграшок, які будуть використовувати щоб розважити малечу. Кожен отримає свою іграшку, щоб не було ображених обличь.
  • Різноманітні конкурси. Діти дуже рухливі і активні. Їм буде сумно постійно сидіти за столом, і нічого не робити. Активна розважальна програма дозволить малечі розім’ятись, погратись і позмагатись. Конкурсна програма має музичний супровід, тому сумно точно не буде.
  • Шоу мильних бульбашок. Це буде повноцінний виступ, який однозначно сподобається дітям. Мильні бульбашки завжди викликають захват у малечі, тому шоу з їх використанням точно стане прикрасою свята.
  • Аквагрим. Це подарунок для кожної дитини, яка прийде на свято.Малеча може отримати будь-який візерунок на своєму милому личку.

Також агентство пропонує більш розширену програму, і також по акційній ціні. Це виступ тривалістю три години. На свято приїдуть двоє аніматорів, а в додачу до всього перерахованого, буде проведено майстер-клас з твістингу – формування фігурок з кульок. В якості подарунку можна отримати виступбудь-якої ростової ляльки. Все це коштує лише 2550 гривень.

Студія pikan.com.ua одна з найкращих на розважальному ринку міста Львів. Скориставшись послугами цієї агенції можна отримати якісне, незабутнє свято, якому буде радий не тільки дорослий, але і дитина. І що головне – фінансове питання. Послуги аніматорів студії дійсно доступні, а завдяки акціям і знижками, зробити якісне свято можна навіть зі скромним бюджетом.